sâmbătă, 24 martie 2012

Geanta cu franjuri "MORE&MORE" - 55 lei

Starea produsului: foarte buna
Brand: MORE&MORE
Culoare: culoarea reala este cea din fotografii
Status: disponibila

6 comentarii:

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Buna. Geanta mai este disponibila. Trimite-mi un e-mail pe lucrusoarepentrutoti@yahoo.com pentru mai multe detalii (nu stiu unde sa-ti raspund). O zi frumoasa!

Daca mai aveti aceasta geanta imi puteti trimite un mail la alexandrabicoi@gmail.com

Buna .
Cam cat ar costa transportul in judetul Alba? :)

Mai aveti gentuta? :)

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Blogger Template by Blogcrowds